Vera

POETISK FORSIDE

VERA ER IKKE KUN TIL PIGER

Nej, Vera kan også læses af drenge!

Selvom bogen hedder Vera, spiller Veras ven Jack og ikke mindst  buschaufføren Ryan en væsentlig rolle i bogen, og sidstnævnte er endda tidligere  mesterbokser.


Vera kan læses højt fra cirka 8 år, og den kan bruges som selvlæsning til sikre læsere fra 8-12 år.


I historien har Veras far har fundet en anden dame, og Vera og hendes mor er flyttet til en lille by. Veras mor er ked af det, og Vera har svært ved at falde til. Da julen nærmer sig, skriver hun en ønskeseddel, og med et er det som om ønskerne begynder at gå i opfyldelse. Mon ønskesedlen har magiske kræfter? Måske kan hendes allerstørste ønske ske - bliver det mon godt mellem hendes mor og far igen?
 


 ANMELDELSER PLUS DET LØSE

  • Fire hjerter i politiken til Vera og 6 ud af 6 stjerner på barneguiden.dk. Læs alle anmeldelserne - Steffen Larsen i Pol.dk; Nønne Lønne Votborg i barneguiden.dk; Anne Katrine Rask i Folkeskolen.dk og Katinka Hyllested på skilsmissen.net.
  • Du kan købe bogen i de fleste internetboghandler, f.eks. saxo.com
  • Vera foregår i et landsbymiljø. Mit indre billede er hentet fra en lille by tæt på mit sommerhus. Et søvnigt sted med skole, brugs og kiosk og en hovedvej lige midt igennem.
  • Simon Væth, der har tegnet til Vera og Videre med Vera har gået på kunsthåndværkerskolen i Kolding. Han har lavet mange fine ting - se med: http://www.simonvaeth.dk/