Videre med Vera

SIMON VÆTH HAR TEGNET

ER VERA-SERIEN SLUT?

ANMELDELSER PLUS STORT OG SMÅT

Steffen Larsen har skrevet et portræt og mig i bladet 'Børn og Bøger' (september 2012 - artiklen kan ses på min forfatterside på facebook).


Vi sad en sommereftermiddag og talte om det at skrive børnebøger, og vi talte også rigtig meget om Vera.

"Hvornår kommer så den næste Vera-bog?" spurgte han.

"Der kommer ikke flere," svarede jeg. Måske sagde jeg vist ikke flere, det kan jeg ikke huske. Det er altid svært at vide, hvornår legen er slut.


I 'Videre med Vera'  bor Vera stadig med sin mor Ketty i den lille by, hvor der lugter af ko, og nu er mors kæreste Ryan flyttet ind.

Men hendes far har også fået en baby ... Finn. Ham gider Vera ikke at se. Og hun gider heller ikke sin far eller hans nye kæreste, Miriam. Nej, det er bedre med vennerne Linda og Jack, selvom de kæmper med Bo, der hele tiden er ondskabsfuld mod Jack. 


   • Det var lettere at skrive 'Videre med Vera' end at skrive 'Vera'.
  • Jeg lærte lidt om boksning undervejs.
  • Bogen har fået fem hjerter ♥♥♥♥♥ i Politiken hvor børnebogsanmelder Steffen Larsen bla. skriver: Det er ganske simpelt en fornøjelse at læse Mette Vedsø. Hendes sprog bobler. Hun genindfører også en ligeværdig omgangstone imellem børn og voksne. Forholdet imellem Ryan, der tillige er tidligere mesterbokser, og Vera er smukt og enkelt. De siger tingene som de er. Det er alvor.
  • Hele anmeldelsen i Politiken kan læses her.
  • Læs også anmeldelser fra æseløre.dk og skilsmissen.net.
  • Du kan købe bogen i de fleste internetboghandler, f.eks. saxo.com