Foredrag

FOREDRAG OG SKRIVEVÆRKSTEDER

Noget af det bedste er at møde sine læsere, og jeg pakker gerne rullekufferten og tager ud for at tale om mig selv og mine bøger.


Jeg skræddersyr selvfølgelig foredraget så det passer til jeres ønsker.
Måske tager vi udgangspunkt i en specifik bog, måske er det billedbøger, der er fokus på, måske taler vi om ungdomslitteratur, måske kører vi en interview form, eller måske har I en god ide?


Jeg taler næsten også altid om min snørklede vej fra medicinalindustrien til børnebøgerne. Hvorfor skiftede jeg karriere? Var det svært? Hvorfor synes jeg bøger og litteratur er vigtigt? Hvilken slags historier kan jeg godt lide at skrive og hvorfor? Hvordan er min arbejdsdag? Den slags og meget mere kommer vi ind på, og jeg elsker at få en masse spørgsmål.Skriveværksteder og huskunstnerordningen
Jeg laver også længere forløb f.eks. skriveværksteder eller projekter gennem huskunstnerordningen. Skriv til mig og hør nærmere.
KONTAKTFORMULAR

 
 
 
 

Pris og støtte til besøg

Skriv til mig - så kommer jeg tilbage med et tilbud. Bookes der mere end et foredrag samme dag, giver jeg rabat. Mange slår sig sammen med en naboskole eller et nabobibliotek.